Hoe moeilijk het ook kan zijn in de stille coronatijd, het is niet helemaal een tijd van stil zitten voor de onvermoeibare vrijwilligers van Roze 50plus Oldambt. Hun inzet heeft het mogelijk gemaakt om onze vaste bezoekers te kunnen verrassen met een speciaal cadeautje: ZelfsPot.

Zoals de speelse titel suggereert, is ZelfsPot een verzameling van leuke moppen over het roze leven, geschreven door Ragini Werner en samengesteld met Robert de Groot, Ali Bettenbroek en Rina Lakwijk (eindredactie). Wij hebben het grappenboekje bewust gepubliceerd – met dank aan sponsoring van Roze 50+ – als compensatie voor activiteiten die in de laatste tijd moesten afgelast worden als gevolg van corona. ZelfsPot verschijnt juist om roze ouderen in onze regio (en nog verder weg) iets licht en grappig te geven in deze donkere dagen.

De bedoeling was om ZelfsPot te presenteren aan de bezoekers van ons zondagmiddagcafé van 19 oktober. Maar vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kon deze bijeenkomst helaas niet doorgaan. Daarom, ook in het teken van de 6e Nationale Roze Ouderen Dag op maandag 26 oktober, werd het boekje bij de vaste bezoekers zo veel mogelijk persoonlijk thuis verzorgd door een aantal leden van Roze 50plus Oldambt, op de fiets of in de auto. Andere vaste bezoekers kregen hun exemplaar per post verzonden.

Wil jij ook genieten van dit speciaal cadeau? Dan hopen wij je weer in de HarbourClub te kunnen treffen op zondag 15 november voor de “live” presentatie van ZelfsPot.

Een unieke uitgave van Roze 50plus Oldambt
met dank aan sponsoring van Roze 50+