“Aal goud?… elk en ain zichzulf?!” is een programma van de Groningse zanger Klaas Spekken, pianist Vincent Grit en Roze 50+ ambassadeur Marjet Bos voor zorg- en welzijnsinstellingen.

Met liedjes en verhalen “uit het leven gegrepen” vragen zij op een open en persoonlijke manier aandacht voor oudere lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en interseksuelen (LHBTI) en voor de omstandigheid dat velen van hen zichzelf niet durven te zijn. In hun programma geven zij een stem aan deze ouderen en willen zij de toehoorder op een laagdrempelige en toegankelijke wijze bekend maken met hun situatie en begrip hiervoor kweken.

De eerste voorstelling heeft plaatsgevonden in zorgcentrum De Blanckenborg in Blijham. De tweede vond plaats in zorgcentrum De Renselheerdt in Winschoten.

Belangstelling? Download hier de flyer en folder! Of contact Marjet 06 20716469|roze50plusoldambt@xs4all.nl. Helaas moeten reserveringen vanwege de coronacrisis worden afgezegd en is het ongewis wanneer we weer aan de slag kunnen.