Vanwege de Coronacrisis wordt er dit jaar minder georganiseerd dan in voorgaande jaren maar we laten Internationale Coming Outdag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan!

* Aangezien 11 oktober op een zondag valt wordt de regenboogvlag op zaterdag 10 oktober gehesen! Dan is er om 10 uur een korte bijeenkomst bij het gemeentehuis in de Langestraat. Na het hijsen van de Regenboogvlag en de toespraak door wethouder Gert Engelkens draagt onze stadsdichter Richard Nobbe een voor deze gelegenheid geschreven gedicht voor, spreekt Rina Lakwijk van Roze 50plus Oldambt de aanwezigen toe en zal er tot slot een gedicht van Timo Boom worden voorgedragen.

* Dinsdagavond 13 oktober en donderdagavond 15 oktober wordt de film “Été 85” van Francois Ozon vertoond in Filmhuis De Klinker, Mr. D.U. Stikkerlaan 251 in Winschoten. Aanvang 20.00 uur.

* 18 OKTOBER IS AFGELAST VANWEGE DE AANGESCHERPTE CORONAMAATREGELEN

Aan het einde van de Regenboogweek geven we tijden ons zondagmiddagcafé in de HarbourClub, Havenkade West 3 in Winschoten op op zondag 18 oktober om 15.00 uur een inkijkje in onze nieuwe website. Om ervoor te kunnen zorgen dat we dit volgens de corona-voorschriften kunnen doen is aanmelding voor deze bijeenkomst verplicht. Mail daarvoor even naar roze50plus@gmail.com of bel met Adriaan Prinse 06 17830694. Iedere bezoeker gaat deze middag met een verrassing naar huis!