Sponsoring

Samenwerken en sponsoring

 

Samenwerking

Regenboog Oldambt werkt nauw samen met maatschappelijk betrokken instellingen, zoals Sociaal Werk Oldambt. Daarnaast onderhouden we contacten met Lentis en de Oosterpoort en De Klinker. Regenboog Oldambt heeft daarnaaast goede contacten met de gemeente.

Oprichten Stichting

Regenboog Oldambt is bezig een stichting op te richten om nog beter onze activiteiten te kunnen uitvoeren. Hiervoor is natuurlijk geld nodig. We hebben daarom een doneeractie gestart. Het loopt aardig, maar het benodigde bedrag is nog niet bereikt. Wil je ons steunen, dan kan dat via onderstaande link.

Mijn doneeracties | Doneeractie.nl

Samenwerken of Sponsor worden?

We geloven dat het betrekken van bedrijven kan bijdragen aan een breder begrip en acceptatie. Ons doel is om in de komende jaren te groeien als ortganisatie en door het organiseren van evenementen mensen samen te brengen, waardoor respect en waardering ontstaat tussen alle verschillende maatschappelijke groepen, met name het begrip voor de Queergemeenschap. Samen werken we aan een inclusievere en diverse toekomst voor de gemeente Oldambt en omgeving.
We organiseren onder andere de jaarlijkse Inclusie Games, een infomarkt en activiteiten rond Coming-Out dag in de Regenboogweek in oktober.

Als sponsor zijn er meerdere mogelijkheden door een financiele bijdrage en/of merkactivatie. Jij maakt onderdeel uit van een divers netwerk dat het belangrijk vindt maatschappelijke betrokkenheid te tonen door een ons financieel, inhoudelijk en/of creatief ondersteunen.

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. voorzitter@regenboogoldambt.nl